Bodegas Aylés Serendipia Cariñena DO 2016

Naam Bodegas Aylés Serendipia Cariñena DO 2016
Besteleenheid 1 doos (6 stuks)
Prijs per stuks
€ 14,75
Prijs per doos
€ 88,50
Waardering
Aantal dozen

Op het niveau van een bescheiden Premier Cru uit de Bourgogne.

Gemaakt van 100% Chardonnay.

Krachtige, bleekgouden kleur. Krachtige, model Chardonnay-kleur. Een geur die ook witte Bourgognes kenmerkt. De oorzaak hiervan ligt in de vinificatie op kleine eikenhouten vaten en intensief gistsporen-contact. Dan verschijnt een pure Chardonnay-expressie met hoogwaardige houtomlijsting. Fijne roostertonen, venkel, vers gebakken brood en hazelnoot. 

Geen Mediterrane logheid, maar eerder een vitale spanning en een bewonderenswaardige frisheid. Goede balans: de fijne zoetheid dankzij de hoge lichtintensiteit van het lokale klimaat en de verkwikkende frisheid van de fijne zuren zorgen voor een voortreffelijk evenwicht. 

Royale, witte dinerwijn. Zeker geschikt om te serveren bij sappig, blank gevogelte in een romige saus. De beschikbare, verse vis in rijke sauzen (Sauce Hollandaise) vormen eveneens een goede compagnon. Vrijwel alle kazen.

Drinken: nu - 2021
Serveren: 9 - 11º C.

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
020 675 4862
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

Privacy- en cookieverklaring