Devois de Perret Languedoc AOP Rouge 2018

Naam Devois de Perret Languedoc AOP Rouge 2018
Besteleenheid 1 doos (6 stuks)
Prijs per stuks
€ 8,75
Prijs per doos
€ 52,50
Waardering
Aantal dozen

De wijngaarden zijn gelegen in en om Assas (Hérault). De kou uit het noorden kan de streek vrijwel niet bereiken dankzij de beschermende werking van de Cevennen. De enige verkoeling wordt geboden door de Middellandse Zee.

Gemaakt van 75% Syrah, 25% Grenache.

Purperrood, zeer vitaal. Forse mate van transparantie. Uiterst primaire, fruitintensieve neus. Rode - en in mindere mate zwarte vruchten. Heerlijk puur en zelfs wat –in de beste zin van het woord- ‘basaal’. Dit staat aardig dichtbij de verse druif. Ook in de mond is het rode fruit dominant. Een ongebreidelde dosis sap gecombineerd met iets rulle tannines en een ongekend dosis plezier, maken dit tot dé joie de vivre-wijn. 

Niet verkeerd om dit royaal in huis te hebben. Slaat naadloos aan bij heel uiteenlopende gerechten: van een eenvoudige doordeweekse maaltijd tot een sublieme begeleider van geroosterd gevogelte of kalfsvlees. Ook de wijn om onbekommerd door te schenken bij een voorjaars-BBQ.

Kaas: Goudse kaas, Edammer kaas, Munster, Brie, Camembert, Port Salut, Emmentaler, Livarot, Mascarpone

Drinken: nu - 2021
Serveren: 16º C.

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring