Domaine de Camaïssette Provence AOC 2017

Naam Domaine de Camaïssette Provence AOC 2017
Besteleenheid 1 doos (6 stuks)
Prijs per stuks
€ 11,50
Prijs per doos
€ 69,00
Waardering
Aantal dozen

Dit gaat het success van MIP en AIX rosé evenaren, zo niet voorbij!

Gemaakt van 50% Syrah, 25% Cabernet Sauvignon en 25% Grenache.

Bleekroze, wat ons betreft dé kleur voor dit type rosé. Ingetogen en daardoor o zo plezierig. Dit is wars van snoeperige fruittonen, maar juist 'gezegend' met die uiterst subtiele geuren van verse bosaardbei, gedroogd rozenblad, vers gekneusde dragon en rijpe framboos. Een en al verleiding.

Zuivere aanzet, precies zoals de neus doet vermoeden. De wijn is voorzien van een heel delicate tanninestructuur en een rinsheid zoals we die maar zelden tegen komen. Voorbeeldige balans; onvoorstelbaar dat dit gaat vervelen.

De autonome frisheid en structuur maken Camaïssette zeer geschikt als lunch- en dinerwijn: geroosterde groenten (aubergine, courgette), knapperige salades en grote gambas of langoustines van de grill.

Kaas: Geitenkaas, schapenkaas, Mozzarella, Crottin de Chavignol, Munster, roombrie, Reblochon, Vacherin Mont d’Or, Abdij/Trappisten kaas, Emmentaler, Manchego, Pecorino, Port Salut

Drinken: nu - 2019
Serveren: 10º C.

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
020 675 4862
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

Privacy- en cookieverklaring