Haras de Coussan Rosé Pays d'Oc 2020

Naam Haras de Coussan Rosé Pays d'Oc 2020
Besteleenheid 1 doos (6 stuks)
Prijs per stuks
€ 11,50 € 9,95
Prijs per doos
€ 69,00 € 59,70
Waardering
Aantal dozen

Als je als nieuwe rosé een plekje in het assortiment wil bemachtigen, zal je je moeten ‘invechten’ en je plek verdienen. Je moet bovendien wel van heel goede huize komen wil dat lukken. Wij zijn er van overtuigd dat le Haras de Coussan een plek verdient tussen de andere succesvolle rosé's.

Gemaakt van 60% Syrah en 40% Grenache.

Prachtig bleek gekleurd; vrijwel niet van wit te onderscheiden wanneer de wijn eenmaal in een glas is geschonken. Dit blinkt uit in subtiliteit! Veel meer dan andere Languedoc-rosés die vaak toch een wat meer 'fruitdriven' karakter hebben. Delicaat dus en zelfs wat gekruid (dille, munt).

Delicaat en gracieus! Als kantwerk zo fijn. En onderscheidend ten opzichte van andere rosés door een heel miniem zilt effect en een schier eindeloze finale… Beendroog bovendien.

Dergelijke wijnen hebben niet zo gek veel culinaire ondersteuning nodig. Wat eenvoudige hapjes maken het feest al snel compleet. Denk aan een rillette van makreel, brandade de morue of gevulde courgettebloemen.

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring