Kellerei Girlan 448 Bianco Alto Adige 2020

Naam Kellerei Girlan 448 Bianco Alto Adige 2020
Besteleenheid 1 doos (6 stuks)
Prijs per stuks
€ 10,95
Prijs per doos
€ 65,70
Waardering
Aantal dozen

Gemaakt van Pinot Bianco, Chardonnay en Sauvignon Blanc.

Bleekgeel met een grijsgroene gloed. De zuiverheid van de wijnen van Girlan herkennen we inmiddels 'uit duizenden'. Ook hier is het frisheid troef, terwijl er voldoende ruimte blijft voor geurend wit fruit (denk aan witte bessen, perzik en rijpe Doyenne du Comice-peer). De berglucht van de Alpenweide (zuiver, lentebloesem) wordt hier gecombineerd met groene bladkruiden als munt en dragon.

Teder en fris, zuiver en schoon. Schoon als bergwater, maar allesbehalve ijl. Sterker nog: de smaakkracht is verbazend en wordt vakkundig van tegenspel voorzien door de smakelijke wijnzuren. 

Perfect glas wijn om op de meest uiteenlopende momenten in te zetten. Als lunchwijn bij eenvoudige bruschetta of later op de dag als apéro met verschillende antipasti binnen handbereik. Ook aan de dis misstaat dit niet: ongecompliceerde visgerechten en salades vinden een dankbare partner in deze cuvée van Kellerei Girlan.

Drinken: nu - 2023
Serveertemperatuur: 10°

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring