Mousserend Brignac Ace of Spades Brut

Naam Mousserend Brignac Ace of Spades Brut
Besteleenheid 1 stuk (1 stuk)
Prijs per stuk
€ 240,00
Prijs per doos
€ 240,00
Waardering
Aantal dozen

De Brut Gold Ace of Spades is in 2010 bekroond tot de allerbeste champagne tijdens een blindproeverij van Fine Champagne Magazine. Het enige tijdschrift ter wereld dat zich volledig op luxe champagne richt. Er werden meer dan 1.000 champagnes geproefd. Armand de Brignac liet wijnen als Cristal 2002 en Dom Perignon 2000 achter zich.

 

Armand de Brignac is een complexe en rijke champagne met tonen van hazelnoot en en lichte bloementonen. Het weldadige fruitkarakter is perfect geïntegreerd met subtiele tonen van brioche. De textuur is romig met een lange en zijdezachte afdronk. Een exact voorbeeld van een 'Prestige Champagne'

 

De Brut Gold is een assemblage van verschillende vintages. De druiven worden streng geselecteerd uit wijngaarden van diverse Premier en Grand Cru dorpen. Alleen de eerste en lichte persing wordt gebruikt in de cuvée. De flesrijping van tenminste 36 maanden vindt plaats in een sectie van de kelders van Cattier op 30 meter diepte, met de ideale klimatologische omstandigheden voor deze Prestige Champagne.

 

Ideale temperatuur om te schenken tussen 10°C en 12°C.

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
020 675 4862
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

Privacy- en cookieverklaring