Mousserend Lenoble Champagne

Naam Mousserend Lenoble Champagne
Besteleenheid 1 stuk (1 stuk)
Prijs per stuk
€ 34,95
Prijs per doos
€ 34,95
Waardering
Aantal dozen

Het betere alternatief voor een commerciële Champagne

 


De familie Malassagne delen vanaf 1995 de leiding van het kleine, kwalitatief gerenommeerde Champagnehuis Lenoble in Damery langs de Marne. Vele jaren verzorgen zij de kwaliteit zonder aan expansie te denken. Hierdoor zijn zij niet de commerciële kant opgegaan, maar bij de klassieke champagne gebleven. Dit is vele wijnkenners niet ontgaan (Robert Parker, Wine Spectator, Revue du Vin de France, Guide Hachette, der Feinschmecker, etc.) en zijn alle zeer lovend over deze champagne.
De Champagne is strogeel met een mooie, fijne mousse, licht en tintelend. Fruitige geur, fris, elegant en levendig met een goede smaakbalans en een lange afdronk.
Deze fruitige, genereuze Champagne is een zeer goed aperitief, maar begeleidt ook op voortreffelijke wijze een maaltijd. Daarmee is deze Champagne een ideale keuze voor receptie en feestelijk buffet.

Robert Parker "The Wine Advocate" 90/100 punten

Winnaar Proefschrift Wijnconcours 2010 "Beste Champagne van Nederland"

 

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring