Château Aydie l'Origine Madiran 2018

Naam Château Aydie l'Origine Madiran 2018
Besteleenheid 1 1 (6 stuks)
Prijs per stuks
€ 11,75
Prijs per doos
€ 70,50
Waardering
Aantal dozen

Een geweldige aanrader voor de ware liefhebber die van karaktervolle wijn houdt!

Massief donkerrode wijn (de zwarte spiegel). Zeer krachtige kleur. Degelijke, klassieke en ook vineuse wijn met de klassieke aroma’s van de tanninerijke wijn; tonen van laurier, zoethout, zwarte bessen, zwarte bramen, milde hout- en bosgeuren. De aroma’s die dankzij de alcoholische gisting vrijkomen - Kirsch, Armagnac- als de druiven zeer rijp zijn.
Goed versmolten aanzet en een fraaie, hechte bijna fluwelen textuur die zorgt voor een buitengewoon aangenaam en volle smaaksensatie. De wijn biedt een ongekend royaal en harmonisch smaakoppervlak. Krokante, levendige en sappige materie met spanning en voldoende frisheid. Beschaafde en smaakrijke tannines. Spontaan plezier zonder opoffering van het authentieke karakter.
Dit is een volwaardige en zeer aan te bevelen dinerwijn. Een uitstekende begeleider van hoofdgerechten op basis van het beste rode vlees (rund, entrecôte, malse eendenborst, traag geroosterde varkensrib). Heerlijk bij zowel klein als groot wild.
Kaas: Harde kazen, Oude kaas, Old Amsterdam, Komijnenkaas, Goudse kaas, Parmezaanse kaas

Drinken: nu - 2025
Serveren: 16-18º C.

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring