Rode wijn Chateau Siaurac

Naam Rode wijn Chateau Siaurac
Besteleenheid 1 stuk (6 stuk)
Prijs per stuk
€ 20,50
Prijs per doos
€ 123,00
Waardering
Aantal dozen
Van het nu al legendarische jaar 2009 in de (Lalande de) Pomerol!!!
Gemaakt van 75% Merlot 20% Cabernet Franc en 5% Cabernet Sauvignon.
Krachtige, licht matte, zwartrode kleur. In de neus rijpe en in deze fase nog door het beste hout gedragen expressie. Diepe vruchten tonen (pruimen, bramen) cederhout, pure chocolade (90%), zoethout. Leer en Kirschtonen zijn in aantocht. Grote boeketontwikkeling is aangekondigd.
Perfect volle aanzet en een absoluut fluwelen textuur met het intensieve mondcontact van de grote en in dit geval sensuele wijn. Sappige, vruchtvlezige en krokante materie in de aanzetfase. Het geheel is buitengewoon harmonieus en gestructureerd: rijpe, ademende frisheid, intense, maar gepolijste tannines en de warmte van de rijpe Lalande de Pomerol. Buitengewoon smaakrijke finale (anijs en laurierdrop als mondaroma) .
Grote en ideale dinerwijn. Perfecte begeleider van winterse gerechten: traag gesmoorde kalfschenkel met wilde, grote bospaddestoelen.
Drinken: nu - 2025
Serveertemperatuur: 18°

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring