Heerlijke wildwijn en perfect voor de koude maanden.
Klassieke Rhônewijn gemaakt van oude stokken, “Vieilles Vignes”, met een assemblage van 50% Grenache en 50% Syrah, afkomstig van stokken die gemiddeld ouder zijn dan 35 jaar. Gevinifieerd en gedurende 1 jaar opgevoed op betonnen “cuves”.
Zeer elegante donkerrode wijn van levendig kersrood, met een robijnrode schakering.
Kruidige geur met o.a. fruit, dierlijke tonen en zoethout. Brede smaak van rood fruit, aalbessen en morellen, met zachte tannines en mooie kruidigheid.
Heerlijk bij geroosterd vlees, kalkoen, konijn, hazenpeper, reebout en vis met Provençaalse kruiden van de grill.
Rijpe kazen: Goudse kaas, Edammer kaas, Munster, Camembert, Port Salut, Brie, Emmentaler, Livarot, Mascarpone.
Decanteren wordt aanbevolen!
Decanteren wordt aanbevolen!
Drinken: nu - 2024
Serveren: 18º C.
Serveren: 18º C.