Rode wijn Mas de Martin Roi Patriote 2016

Naam Rode wijn Mas de Martin Roi Patriote 2016
Besteleenheid 1 doos (6 stuk)
Prijs per stuk
€ 14,75
Prijs per doos
€ 88,50
Waardering
Aantal dozen

Weer zo’n top-wijn uit de Languedoc. Aanrader!!!

 Wijn gemaakt van 34% Merlot, 25% Cabernet-Sauvignon, 10% Syrah 4% Grenache, 23% Cabernet-Franc en 4% Tannat.

Massief en ondoorzichtig zwart-rood. Uiterst genereuze expressie, getuigend van een optimale rijpheid; tonen van gekneusde druiven, zwarte kersen/bramen, subtiele harstonen en fijne kruidigheid (witte peper en tijm). Toch komt in deze vruchtenweelde ook nog een fijne mineraliteit naar voren (garrigues). Opnieuw een dikke, perfect versmolten aanzet met een strelend zachte textuur. Krachtig en helemaal in balans dankzij de rijpe frisheid en de beschaafde en zoetrijpe tannines. Extreem verleidelijk en boeiend door de rijkdom, het reliëf, de sensuele sappigheid en de lengte. Deze wijn heeft alles in zich van een kostbare top-cuvée. 
Hoogwaardige en zeer rijke diner- en wildwijn. Uitstekende begeleider van het beste, lang afgehangen, gemarmerde rundvlees en mogelijk nog beter passend bij het fijnste haarwild (reerugfilet met bospaddestoelen). Ook een heerlijke wijn om buiten de maaltijd te ontspannen.  

Drinken: nu - 2022
Serveren: 18º C. 

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring