Rode wijn Beauté du Sud 2018

Naam Rode wijn Beauté du Sud 2018
Besteleenheid 1 stuk (6 stuk)
Prijs per stuk
€ 7,95
Prijs per doos
€ 47,70
Waardering
Aantal dozen

Languedoc nieuwe stijl. Gewoon doen! 

De Syrah doet het trouwens opvallend goed in de Languedoc. Geen wonder dat de wijnmakers bij Mission Sud besloten om een blend samen te stellen van de succesvolle Cabernet Sauvignon en Syrah. De Cabernet voor deze wijn komt van hoog gelegen percelen rond Limoux en langs de Pyreneeën. De Syrah voor de Mission Sud komt van warmere percelen en geeft de uiteindelijke assemblage de zwoelfruitige bagage en romige smaak. Daarvan worden twee aparte wijnen gemaakt die uiteindelijk in een assemblage een soepele wijn opleveren: de alom geprezen Cabernet Sauvignon en Syrah.

De Cabernet zorgt hierin voor een romige en vlezige structuur met zwarte bessenaroma’s terwijl de Syrah de wijn roodfruitig en sappig maakt. Het geheel ondergaat geen houtrijping waardoor lichtere bereidingen van vlees en jonge zoute kazen moeiteloos combineren met deze wijn.
Kaas: Oude kaas, Old Amsterdam, Komijnenkaas, Goudse kaas, Parmezaanse kaas

Drinken: nu - 2023
Serveren: 16-18º C. 

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring