Rode wijn Saurus Select Pinot Noir

Naam Rode wijn Saurus Select Pinot Noir
Besteleenheid 1 doos (6 stuk)
Prijs per stuk
€ 18,95
Prijs per doos
€ 113,70
Waardering
Aantal dozen

De Bourgogne van de Nieuwe Wereld!

De overeenkomst met de grote Pinots is frappant. Bij het inschenken delicaat tot licht en zeer transparant granaatrood. In contact met zuurstof wordt het uiterlijk dieper, krachtiger en levendiger.

Subtiele expressie met verfijnde houtinvloeden, licht rokerig, bittere chocolade, en de delicate aroma’s van de Pinot Noir, maar met een eigen, lokaal accent. Fijne leertonen en een onmiskenbare mineraliteit naast de bramen en de kersen. Complexe en verfijnde materie.
Zijdezachte textuur en het tactiele mondcontact van de grote wijn. Elegantie in combinatie met een rijkdom aan smaak, krokant en sappig met een even rijke als subtiele finale zonder einde. Klasse en onbeperkt plezier zoals dit met name een grote Pinot Noir kan bieden.

Verfijnde dinerwijn en een potentiële inspiratiebron voor een talentvolle chef. Combineren met subtiele hoofdgerechten (patrijs, zwezerik of konijn).

Kaas: Goudse kaas, Edammer kaas, Munster, brie, Camembert, Port Salut, Emmentaler, Livarot, Mascarpone  

Serveren: 18º C
Drinken: nu – 2021

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring