HELAAS UITVERKOCHT Domaine Tempier 2021

Naam HELAAS UITVERKOCHT Domaine Tempier 2021
Besteleenheid 1 doos (6 stuk)
Prijs per stuk
€ 28,50
Prijs per doos
€ 171,00
Waardering
Aantal dozen

Dé beste rosé ter wereld!!!!

Inmiddels krijgt Domaine Tempier als enige in de Provence de hoogste waardering van 3*** van het toonaangevende vakblad La Revue du Vin de France!

Al jarenlang de winnaar van vele (inter)nationale wijnconcours. De rosé van Domaine Tempier is een klasse apart. Al verschillende malen uitgeroepen tot beste rosé van de wereld en 5x op rij verkozen tot beste rosé van Nederland.

De grootst denkbare diner-rosé, maar ook een verrukkelijke meditatie-wijn voor totale ontspanning. Combineer dit geschenk met zacht gegaarde, verse langoustines en het genieten bereikt een onaardse intensiteit.

Fonkelend oude-roze met een roodkoperen glans. De aroma’s van de grote witte wijnen zoals groene amandelen en hazelnoten in combinatie met frisse vruchten- en bessentonen (aalbessen, aardbei). 100% in de unieke stijl van Tempier. Gemaakt van een assemblage van 54% Mourvèdre, 24% Grenache, 19% Cinsault en 3% Carignan.

Versmolten aanzet met een satijnen textuur en het verfijnde, tactiele mondcontact van de grote wijn. De subtiele CO2-presentie verlicht het rijke, discreet zoetrijpe en onweerstaanbare karakter van deze wijn. Prachtige, smaakrijke en verrukkelijk gevarieerde materie.

Prachtige begeleider van luxe salades, zoals de Caesar Salad of Salade Niçoise. Beetgare en met zachte, lauwe dressing aangemaakte sperzieboontjes met heel even gegaarde, lauwe kreeftenstaarten. De vruchten van de Jakobsschelp met een puree van artisjokharten, en vele andere “Fruits de Mer”. Maar deze rosé past ook fantastisch bij witvlees of zachte kalfsvleesgerechten. Keuze genoeg!

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring