Rosé Mas Paillet rosé

Naam Rosé Mas Paillet rosé
Besteleenheid 1 doos (6 stuk)
Prijs per stuk
€ 8,50
Prijs per doos
€ 51,00
Waardering
Aantal dozen

Gewoon proeven, dan weet u waarom.............

Bleek roze (bijna Bandol-stijl) rosé met een geelkoperen glans. Gemaakte van 65% Grenache, 25% Merlot en 10% Chardonnay. Pure rode en witte bessentonen zonder die teveel voorkomende inweekaroma’s (zuurstok, snoepjes, banaan) – fijne plantaardige aroma’s (mint, varens, bloesem).
Volle rosé met een zachte textuur – ongecompliceerd direct mondcontact met een sappige, verkwikkende materie die een goede balans bezit – smaakintensief ondanks het zeer bescheiden alcoholgehalte. De wijn bezit het opwekkende en dorstlessende van bronwater zonder het wijnplezier tekort te doen.

Drinkwijn, dorstwijn, plezierwijn, ontspanwijn – zo’n type past zich graag aan – mosselen, gefrituurde sprot, geroosterde sardientjes, zomerse salades - de mogelijkheden zijn onbeperkt. Helaas een teveel gebruikt cliché, maar deze wijn veroorzaakt onmiddellijk dat unieke vakantiegevoel (zand-, zon- en zee-delicatessen).

Serveren: 8°


De zomerse hit van De Wijnprins!!

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
020 675 4862
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

Privacy- en cookieverklaring