Vallée Blanche Viognier Pays d`Oc 2021

Naam Vallée Blanche Viognier Pays d`Oc 2021
Besteleenheid 1 1 (6 stuks)
Prijs per stuks
€ 8,95
Prijs per doos
€ 53,70
Waardering
Aantal dozen

Gemaakt van 100% Viognier.

Subtiel geparfumeerde neus waarin de Viognier duidelijk een prominente rol speelt. Kenmerken van de Viognier: indrukwekkend tropisch fruit, zoals banaan en mango, en een elegant ‘bloemetje’. De structuur is zacht en zwoel, maar met voldoende frisse tonen.

Volle smaak met een groot eetlustopwekkend effect. De wijn heeft een hoger zuurgehalte dan de neus in eerste instantie doet vermoeden; dat houdt de mond mooi schoon en doet bovendien verlangen naar een volgende slok. Royaal smaakoppervlak met de nodige verfijning (mede veroorzaakt door die plezierige zuurgraad). 

Heerlijk bij risotto met asperges, kreeft of in combinatie met gerechten uit de Aziatische keuken. Maar ook bij wit vlees, gevogelte, vis en pasta’s.

Kaas: Geitenkaas, schapenkaas, Mozzarella, Crottin de Chavignol, Munster, roombrie, Reblochon, Vacherin Mont d’Or, Abdij/Trappisten kaas, Emmentaler, Manchego, Pecorino, Port Salut.

Drinken: nu – 2024
Serveren: 8-10º C.

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring