Weingut Rings Riesling Kalkmergel Pfalz VDP 2019

Naam Weingut Rings Riesling Kalkmergel Pfalz VDP 2019
Besteleenheid 1 doos (6 stuks)
Prijs per stuks
€ 13,50
Prijs per doos
€ 81,00
Waardering
Aantal dozen

Gemaakt van 100% Riesling. 

Bleek strogeel met een lichtgroene glans. De kleur van de goede Riesling. Zeer herkenbare en buitengewoon pure druiven-expressie met name in z'n mineraliteit en kruidigheid. Floraal, witte bramen, witte peper, natte stenen (de geur van de bron). Heerlijk. 

Strak, elegant – nauwkeuriger kan niet – en toch voorzien van een zeer verleidelijke, uitdagend pikante smaakrijkdom. Dit is een onvervangbare en heel specifieke wijnfascinatie die aan de Riesling-liefhebber niet uitgelegd hoeft te worden.  

Verkwikkende karakterwijn die ook buiten de maaltijd van een ideaal profiel voorzien is: eetlustopwekkend, zeldzaam goed verteerbaar, inspirerend als meditatie-wijn en ook een superbe terraswijn. Zeker als daar zacht gerookte vis (forel) bij geserveerd wordt. Aan tafel combineren met de fijnste zoetwatervis: snoekbaars. Ook nieuwe haring, krokante asperges. 

Geitenkaas of schapenkaas: Mozzarella, Crottin de Chavignol, Munster, roombrie, Reblochon, Vacherin Mont d’Or, Abdij/Trappisten kaas, Emmentaler, Manchego, Pecorino, Port Salut 

Drinken: nu - 2023
Serveertemperatuur: 10-12°

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring