Weingut Rings Spätburgunder Pfalz VDP 2018

Naam Weingut Rings Spätburgunder Pfalz VDP 2018
Besteleenheid 1 doos (6 stuks)
Prijs per stuks
€ 17,75
Prijs per doos
€ 106,50
Waardering
Aantal dozen

Gemaakt van 100% Spätburgunder (= Pinot Noir)

Granaatrood met een lichte zwarte schakering. Uitzonderlijk mooie kleur voor dit type druif. Rokerige houtinvloeden die een boeiend contrast vormen met de kruidige, zwarte vruchten-expressie. Heerlijk directe en herkenbare expressie van de druif in de beste jaren. 

Volle aanzet en een satijnen textuur met een intensief, levendig mondcontact. Vitale, contrastrijke materie met een actieve frisheid en een optimale balans. Zachte tannines, sappige, gevarieerde finale met een forse lengte. Zeer levendige, krokante wijn en een zeer pure expressie.

Heerlijk te drinken bij: Fazant op likeur, Patrijs, Wilde eend, Gans (gevuld). Haas met roomsaus, Kalkoen, Gevulde Kalfsbiefstuk met marsalasaus, Kalfsbiefstuk met paddestoelensaus, Kip met champignonsaus, Konijn, Kwartel, Oeufs en meurette, Pot au feu, Speenvarken en Tamme eend.

Kaas: Abbaye de Citeaux, Beaufort, Brie, Brillat-Savarin, Brouere, Chaource, Cornish yarg, Emmenthal, Gruyère, Gubbeen, Hollandse gatenkaas, Lancashire, Langres, Saint-Nectair.

Drinken: nu – 2023
Serveren: 18º

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring