Weingut Ziniel Welschriesling Vom Spitz Burgenland 2020

Naam Weingut Ziniel Welschriesling Vom Spitz Burgenland 2020
Besteleenheid 1 doos (6 stuks)
Prijs per stuks
€ 9,50
Prijs per doos
€ 57,00
Waardering
Aantal dozen

Gastronomische verrassing uit Oostenrijk.

Gemaakt van 100% Welschriesling.

Bleekgeel, vrijwel kleurloos, met een witgouden glans. In de neus zuiver, fijn gekruid, mineralig en goed herkenbaar Riesling-karakter. Witte peper en vuursteen verpakt in een gelei van kruisbessen en witte aalbessen.

Frappante smaakkracht binnen zo'n alcoholarme structuur. Verkwikkende, fijne koolzuurpresentie naast de onmiskenbare mineraliteit (sap van stenen). Je hoort als het ware het bronwater uit de rots lopen. Contrastrijke finale met een die mineralig/stenige stroefheid van de Riesling. Elegant gestructureerde, eigenzinnige smaakrijkdom. 

Hier hebben we alle gewenste karakteristieken en kwaliteiten van de ideale terras- en zomerwijn: verteerbaarheid, verkwikking, dorstlessend en ook nog een prima compagnon van goed verteerbare mooi-weer-gerechten. Klassieke forelbereiding met amandelen. Met verse knoflook gebakken grote garnalen. Knapperige salades (rucola en veldsla) met wat geitenkaas. 

Drinken: nu – 2021
Serveertemperatuur: 10°
Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring