Witte wijn Langmeil GWH Viognier

Naam Witte wijn Langmeil GWH Viognier
Besteleenheid 1 stuk (6 stuk)
Prijs per stuk
€ 14,95
Prijs per doos
€ 89,70
Waardering
Aantal dozen

Een echte gastronomische wijn met vele mogelijkheden!

 

 


 

Gemaakt van 100% Viognier. Bleke strogele wijn met witgouden glans. Een modelkleur.
Volle druivenexpressie: steenvruchten als perzik, abrikoos en hazelnoten. Een gedeelte van het sap is op kleine houten vaten vergist en dat verklaart de subtiele houtpresentie die de wijn klasse verschaft.
Volle aanzet en een romige textuur, die de verkwikkende frisheid meteen doorlaat. Goede, klassieke structuur met goede zuren en een karaktervolle afdronk met mineralige toetsen en de subtiele bitterheid van de roze pompelmoes. Grote lengte. Geen enkele vorm van logheid!
Volwaardige dinerwijn en voortreffelijke begeleider van gerechten waarbij u twijfelt tussen wit en elegant rood zoals filet van konijn met een crème van sjalot, Vitello tonnato en salade van paling met Parmezaanse kaas en perzik.
Heerlijk om te drinken bij pate en zachte kazen, rookkazen, kruidenkaas: Munster, Chaumes, Reblochon, Le Brin, Tourrée de l’Aubier, Boursin, Carré de l’Est
 
Drinken: nu - 2017
Serveertemperatuur: 12°

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
020 675 4862
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

Privacy- en cookieverklaring