Witte wijn Sanct Valentin Sauvignon Blanc

Naam Witte wijn Sanct Valentin Sauvignon Blanc
Besteleenheid 1 stuk (6 stuk)
Prijs per stuk
€ 25,95
Prijs per doos
€ 155,70
Waardering
Aantal dozen
In 2008 won de Sanct Valentin Sauvignon Blanc 2006 het 19e Proefschrift Wijnconcours in de catagorie Over-all Witte Wijn van het jaar. Deze wijn wordt door velen beschouwd als één van de allerbeste Sauvignon Blancs in de wereld!

TRE BICCHIERI GAMBERO ROSSO!!!!
Wijngaard: Eppan - Berg. De druiven zijn 25 tot 40 jaren oud.
De druiven die gebruikt zijn voor de Alto Adige – Sauvignon Blanc komen van de wijngaarden rond Appiano. De druiven worden halverwege september geoogst met een rendement van 70hl/ha en ondergaan hun gisting in rvs-tanks.
De kleur van de Sauvignon Blanc is geel met groene tinten. De wijn heeft een fruitig aroma met vooral tonen van witfruit (peer), vlierbloesem, vijgen, kruidigheid . Een mooie zuurbalans geeft de wijn kracht en structuur. Droog en soepel met een mooie afdronk.

Kan bij veel gerechten ingezet worden, vooral bij lichtere maaltijden met bijvoorbeeld kip.
Kaas: Geitenkaas, schapenkaas, Mozzarella, Crottin de Chavignol, Munster, roombrie, Reblochon, Vacherin Mont d’Or, Abdij/Trappisten kaas, Emmentaler, Manchego, Pecorino, Port Salut
Drinken: nu - 2021
Serveren: 8-10°C

http://www.stmichael.it/de/

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
020 675 4862
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

Privacy- en cookieverklaring