Witte wijn Simonsig Sunbird Sauvignon Blanc

Naam Witte wijn Simonsig Sunbird Sauvignon Blanc
Besteleenheid 1 doos (6 stuk)
Prijs per stuk
€ 10,95
Prijs per doos
€ 65,70
Waardering
Aantal dozen

Volle sappige Sauvignon met kruisbes, buxusgeur en meloen .


In Zuid-Afrika uiterst succesvol druivenras dankzij de toepassing van moderne vinificatietechnieken, zoals koele vergisting. Aromatische wijn met typerend Sauvignon-karakter, expressief, goed fruit en spanning door levendige zuren.

Krachtige, frisse Sauvignon Blanc met een witgouden kleur. Een wijn met het pure Sauvignon-karakter (buxus, cassis). Opwekkende expressie zonder de harde vegetale tonen, met een bescheiden zuurgehalte. Verleidelijk en ook verkwikkend dankzij de rijpe frisheid. Een goed alternatief wanneer men even geen Loire of Nieuw-Zeelandse Sauvignon Blanc wil drinken. Tevens veel aangenamer geprijsd!

Zeer geschikt bij in de oven gegaarde vissoorten (kabeljauw, tong),  zeebanket, gevogelte en pasta. Combineren met pure gerechten, zonder sauzen, op smaak brengen met olijfolie en zachte kruiden (dragon en kervel).

Drinken: nu - 2020
Serveren: 10°

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
020 675 4862
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

Privacy- en cookieverklaring