Domaine Ott Château de Selle Provence 2023

Naam Domaine Ott Château de Selle Provence 2023
Besteleenheid 1 stuk (6 stuks)
Prijs per stuks
€ 39,95
Prijs per doos
€ 239,70
Waardering
Aantal dozen

Domaines Ott is het meest prestigieuze wijnhuis uit de Provence. Het begon allemaal in 1896 toen Marcel Ott de Provence bezocht. Het werd zijn levensdoel om topwijnen te produceren in de Provence. Ott bezit op dit moment 3 Domaines in de Provence: Château de Selle, Clos Mireille en Château Romassan. Domaines Ott is door het fameuze blad “Decanter” uitgeroepen tot beste producent van rosé ter wereld.

Heldere zalm roze kleur, met een roodkoperen schittering. Complexe neus, een verzameling planten, fruit en kruiden, brem, abrikoos en grapefruit. De Cabernet Sauvignon zorgt voor complexiteit, elegantie en kracht, de Grenache voegt warmte toe aan de wijn, de Cinsault zorgt voor finesse en body en de Syrah rond de wijn af en geeft kleur.

Prachtige begeleider van luxe salades, zoals de Caesar Salad of Salade Niçoise. Beetgare en met zachte, lauwe dressing aangemaakte sperzieboontjes met heel even gegaarde, lauwe kreeftenstaarten. De vruchten van de Jakobsschelp met een puree van artisjokharten, en vele andere “Fruits de Mer”. Maar deze rosé past ook fantastisch bij wit vlees of zachte kalfsvleesgerechten. Keuze genoeg!

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring