Rode wijn Domaine Maurel Merlot 2020

Naam Rode wijn Domaine Maurel Merlot 2020
Besteleenheid 1 doos (6 stuks)
Prijs per stuks
€ 7,95
Prijs per doos
€ 47,70
Waardering
Aantal dozen

In combinatie met het juiste gerecht een absolute vondst en dan ook toegankelijk voor iedereen! 

Uitstekend betaalbare, krachtig gestructureerde en ouderwetse liefhebberswijn met inhoud en spanning. In combinatie met het juiste gerecht een absolute vondst en dan ook toegankelijk voor een breder publiek. De Merlot druif blijft nog steeds populair en dat is eigenlijk ook wel terecht.
De wijn heeft een diepe rood/paarse kleurschakering, met een duidelijke expressie van een mix van zwarte vruchten, roostertonen, kruiden en mineraaltonen. Niet al te complex, maar zowel fris als rijp, zonder groene, vegetale invloeden. Buitengewoon smaakintensief en afwisselend met een royaal smaakoppervlak, goede structuur met krachtige, maar niet agressieve tannines die het sappige karakter van de wijn niet in de weg staan.
Een wijn met een zeer goede waarde en zeker voor een zo tanninerijke wijn! Breed inzetbaar, maar wel met eten combineren. Eenvoudige, maar volwaardige dinerwijn bij roodvleesgerechten, gevogelte, goed gekruide en calorierijke rijstgerechten en stoofgerechten. Harde en belegen kazen van de koe.
Drinken: nu - 2025
Serverentemperatuur: 18°

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring