Domaine Maurel, VdP d'Oc, Languedoc-Roussillon, rosé 2020

Naam Domaine Maurel, VdP d'Oc, Languedoc-Roussillon, rosé 2020
Besteleenheid 1 doos (6 stuk)
Prijs per stuk
€ 8,50 € 7,75
Prijs per doos
€ 51,00 € 46,50
Waardering
Aantal dozen

Een rosé die geschikt is voor alle seizoenen, maar wel het vakantiegevoel en genieten van de zomer.

Een rosé die geschikt is voor alle seizoenen, maar wel het vakantiegevoel en het genieten van zomerweer stimuleert. Het jarenlange succes wordt op niet te overtreffen wijze geprolongeerd. Bravo!

Volle rosé gemaakt van 100% Cabernet Sauvignon. Zeer fraaie, helder aalbessenrode kleur. Vitale expressie en de cabernet-aroma’s komen goed tot uitdrukking (geroosterde paprika, kinine, rode bessen en een Mediterrane kruidigheid). Een rosé met karakter zonder tonen van snoepgoed. Aangenaam vloeiende aanzet en een satijnen textuur met een verfijnd tactiel mondcontact. Smaakrijke, sappige materie met een groot smaakoppervlak en een zekere tederheid. Balans en harmonie zijn perfect, mede namens de zachte en rijpe frisheid. Lekker, vineuze finale met voldoende lengte.

Zowel goed buiten de maaltijd als aan tafel te gebruiken: gefrituurde visjes, geroosterde sardines, salade van inktvis etc. Een heerlijk ontspannend glas met uitzicht op een ondergaande zon. Een rosé die geschikt is voor alle seizoenen, maar wel het vakantiegevoel en het genieten van zomerweer stimuleert.

Drinken: nu - 2021
Serveren: 10°

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring