Setzer Ausstich Grüner Veltliner Weinviertel 2023

Naam Setzer Ausstich Grüner Veltliner Weinviertel 2023
Besteleenheid 1 doos (6 stuks)
Prijs per stuks
€ 12,95
Prijs per doos
€ 77,70
Waardering
Aantal dozen

Bleek strogeel met een licht grijze schakering. Fijne tonen van honing en boterbloemen. Heerlijke bronwaterfrisheid met een verkwikkend effect. Satijnen textuur met het effect van de verse vrucht. Verkwikkende koolzuurpresentie, volop smaakintensiteit. Heerlijke, frisrijpe finale met een ruime lengte.

Ideaal voor de buitenbeleving bij mooi voorjaar- en zomerweer. Bij nieuwe haring, een flinter dun gesneden carpaccio of een krokante, groene salade met avocado en garnalen. Ook uitstekend bij de asperges!!!

Diner- en eetwijn met fors culinair potentieel, maar ook buiten tafel ter ontspanning, verkwikking en inspiratie. Onbeperkt inzetbaar bij gevarieerde voorgerechten (gedroogde ham, zoetwatervissen als snoekbaar/zander). Inclusief contrastrijke, exotisch geïnspireerde, licht pikante gerechten uit de Oriëntaalse keukens.

Drinken: nu – 2026
Serveren: 11˚


Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring