Een wijnproeverij in Amsterdam

Wijnproeverij

De beste manier om wijn te leren kennen en waarderen is om meerdere wijnen op een speciale manier te proeven. Een wijnproverij is de gelegenheid om uw smaak en voorkeuren te ontdekken. Het is niet alleen leerzaam, maar ook een bijzonder gezellige aangelegenheid.

 

Wijnproeverij2

Wijnproeverijen van De Wijnprins

De Wijnprins verzorgt wijnproeverijen op maat: van algemeen tot exclusief. Wanneer u een thema, bijvoorbeeld rosé of Bourgogne, aan deze proeverij wilt gegeven is dat natuurlijk mogelijk. Dit kan op een eigen locatie, thuis, op uw bedrijf of vereniging, maar ook in een speciale en sfeervolle proefruimte.

Heeft u vragen of wilt u een wijnproeverij boeken? Neem dan contact met ons op via info@dewijnprins.nl of bel 020 675 4862.

Wijnreizen

Wanneer u met vrienden of relaties een bijzondere en unieke reis wilt maken, is het bezoeken van een wijngebied echt de moeite waard. Zo kunt u niet alleen genieten van de wijnen, maar ook meemaken hoe deze wijnen worden geproduceerd. Succes gegarandeerd! De wijnprins organiseert dit graag voor u.

Wijnreis

Neem contact met ons op

Naam*
E-mail*
Telefoonnummer*
Bericht*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring