Witte wijn Domaine Maurel Chardonnay

Naam Witte wijn Domaine Maurel Chardonnay
Besteleenheid 1 doos (6 stuk)
Prijs per stuk
€ 7,95
Prijs per doos
€ 47,70
Waardering
Aantal dozen

Normaal vraagt de Chardonnay van Maurel wat geduld, maar dit is nu al onweerstaanbaar.

Krachtig strogeel met een gouden glans. Fruitrijke en florale expressie met pure, houtvrije Chardonnay-aroma’s: verse boter, kweepeer, ananas, boterbloemen, hooi. Buitengewoon verleidelijk. Versmolten aanzet een romige textuur met een bijzonder aangenaam en direct mondcontact. Ondanks een zekere en verleidelijke kracht is er sprake van een forse dosis frisheid en vitaliteit en een alcoholgehalte dat zich niet manifesteert. Zeer fruitrijke, sappige en complete finale. 

Onbeperkt inzetbare wijn: lunch, diner, tuinfeest, barbecue en receptie. Als diner- en tafelwijn uitstekende begeleider van klassieke voorgerechten (vis in alle bereidingen), rauwe ham met meloen, salades met mals borstvlees van gevogelte. Zachte kazen, rookkazen, kruidenkaas, Munster, Chaumes, Reblochon, Le Brin, Tourrée de l’Aubier, Boursin, Carré de l’Est

Drinken: nu - 2020
Serveren: 12º C. 

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
020 675 4862
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

Privacy- en cookieverklaring