Witte wijn Lavila Chardonnay 2023

Naam Witte wijn Lavila Chardonnay 2023
Besteleenheid 1 stuk (6 stuk)
Prijs per stuk
€ 8,25
Prijs per doos
€ 49,50
Waardering
Aantal dozen
De druiven voor deze Chardonnay-wijn komen van percelen uit de buurt van Carcassonne. Direct na de pluk wordt de oogst gekoeld en kan het fermentatieproces traag en onder scherp toezicht van de keldermeester aanvangen.
 
De Lavila Chardonnay is bleek goudgeel van kleur. Hij is fris, dorstlessend met citrusfruit en toch lekker rond in de mond.
 
Zijn mooie balans maakt hem perfect als begeleidend glas van diverse voorgerechten, lichte bereidingen van vis, schelp- en schaaldieren. En uiteraard om zo maar, vlak voor het eten, lekker van te genieten. De wijn is in z’n jeugd op z’n best en verdient te worden gedronken binnen anderhalf jaar na de oogst.
 
Kaas: Geitenkaas, schapenkaas Mozzarella, Crottin de Chavignol, Munster, roombrie, Reblochon, Vacherin Mont d’Or, Abdij/Trappisten kaas, Emmentaler, Manchego, Pecorino, Port Salut

Drinken: nu - 2024

Stel een vraag over dit product

Over De Wijnprins

De Wijnprins onderscheidt zich door de persoonlijke benadering van de wijn. Door haar jarenlange ervaring in de wijnwereld, weet De Wijnprins de mooiste wijnen voor u te selecteren.

Lees meer

Contact

De Wijnprins
Bors van Waverenstraat 52
1181 SN  Amstelveen
06 24 09 01 74
info@dewijnprins.nl

KvK-nummer: 34232008
BTW-nummer: NL001607257B79

Privacy- en cookieverklaring